Așteptată tot anul, friptura de miel este cel mai așteptat moment al mesei. Iar dacă o prepari cu suc de roșii va fi un adevărat deliciu!
1 pulpă de miel
1 lingură ulei
5 căței de usturoi
5 crenguțe cimbru
200 g sos de roșii
200 g fasole fiartă
apă
sare
piper
CITEȘTE ȘI: Viața în bucătărie poate fi mult mai ușoară! Ai nevoie doar de aceste cinci cuțite
Pui pulpa de miel într-o cratiță și o acoperi pe jumătate cu apă, o condimentezi cu sare și piper, după gust.
Adaugi cățeii de usturoi curățați și crenguțele de cimbru, acoperi cratița cu o folie și o dai la cuptor aproximativ 2 ore. Scoți folia din când în când și verifici dacă mai are apă și dacă s-a pătruns carnea. Potrivit clickpoftabuna.ro, când furculița intră cu ușurință în carnea de miel, adaugi sosul de roșii, fasolea și mai lași cratița la cuptor 30 de minute, fără folie.